Через 4 роки після окупації ОРДЛО і Криму московською державою, ВР України визнала РФ агресором

Воєнна партія України - у соцмережі
Pin Share

У Верховній Раді України 280 голосами прийнято  законопроект «Про особливості державної політики із забезпечення державного суверенітету України над тимчасово окупованими територіями в Донецькій та Луганській областях».

За оцінками всіх головних менеджерів державного управління України (Президент Порошенко, Голова ВР України Парубій, Голова РНБОУ Турчинов, Голова уряду Гройсман), цей закон створює правові та організаційні умови для відновлення територіальної цілісності України у Донецькій і Луганській областях.

Закон розширює можливості ЗС України, інших військових формувань, посилює позиції щодо відсічі збройній агресії Російської Федерації та відновлення територіальної цілісності України. У цьому законі Російська Федерація  недвозначно визнана державою‑агресором, а території окремих районів Донецької і Луганської областей (ОРДЛО) окупованими. Це повністю перекреслює спроби РФ замаскувати війну проти України під «миротворчу операцію» та значно посилює позицію України в міжнародних судах.

Додатково

Воєнна партія України - у соцмережі
Pin Share

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Підтримайте нас поширенням запису!