Категорії
Загальне

Автомобілі КрАЗ (відео)

Воєнна партія України - у соцмережі
Pin Share

Історія «КрАЗу» — це довгий складний шлях до автозаводу світового рівня. За весь період  існування, починаючи з 1945 року, завод тричі змінював характер виробництва. Але, незважаючи на реорганізацію, «КрАЗ» — це одне з небагатьох підприємств України, якому вдалося увійти до десятки лідерів світового автомобілебудування.


Агресія московської держави проти України у 2013 році активувала конструкторський та виробничий потенціал КрАЗу, спонукала його до удосконалення й розробки нових військових автомобілів різного призначення. КрАЗ випускає біля 100 модифікацій різної автомобільної техніки в умовах жорстокої конкурентної боротьби в Україні та за кордоном.

КрАЗ Кугуар после обстрела из засады
КРАЗ Кугуар після обстрілу російським спецназом із засади в зоні АТО (72 кульових попадання в корпус “Когуара”) вивіз своїх пасажирів з-під обстрілу без пошкоджень
КрАЗ Кугуар після підриву на міні-фугазі російської ДРГ під Луганськом
КрАЗ Кугуар ДПСУ після підриву на міні-фугасі російської ДРГ під Луганськом. КрАЗ спас життя прикордонникам-пасажирам, 1 військовослужбовець був поранений.

КрАЗ-222 мав назву «Дніпро». Чому б КрАЗ не повернути цю назву, як це зробили з ракетою «Дніпро» (кол. SS-18 «Сатана»)? КрАЗ-255 (1967-1994) на роботі більше 50 років, як і старі моделі літаків Антонова. Тривалий стаж роботи  українських авто- і авіа- вантажівок – це ГАРАНТІЯ їх окупності і прибутковості.

КрАЗ-255 і зараз використовуються для перевезення брил граніту з кар’єрів до виробників готової продукції. Велика вантажопідйомність + міцна проста конструкція + дешевий в купівлі та експлуатації). КрАЗ-255 працюють у важких умовах Сибіру, ​​ін. Це відмінна платформа для мобільних понтонних мостів, які можуть використовуватися раз в декілька десятиліть. Немає сенсу використовувати новітні автомобілі для цих та інших цілей, тому КРАЗ-255 досі успішно справляються з цією роботою в ЗС України.

 


Додатково

Воєнна партія України - у соцмережі
Pin Share

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Підтримайте нас поширенням запису!