Військове телебачення України – відродження. Серіал Рекрут.UASOF

Воєнна партія України - у соцмережі
Pin Share

Російська гібридна воєнна операція проти України (окупація Кримського півострову України та окремих районів  Донецької і Луганської областей (ОРДЛО)) активували відродження та розвиток багатьох виробничих сфер в Україні. У тому числі, вперше в історії України почали вироблятися дійсно корисні та цікаві військові відеосеріали, один із них – восьмисерійний серіал (реаліті-шоу) Рекрут.UASOF військового телебачення України.

Військовий журналіст Олексій Чебишев вирішив спробувати особисто пройти тест на відбір до підрозділу Ukrainian Special Operations Forces (UASOF) – спецназу Сил спеціальних операцій ЗС України (ССО ЗСУ), які почали створювати у відповідь на російську воєнну інтервенцію та окупацію українських територій у 2014 році.

На  жаль, ССО ЗСУ (UASOF) почали створювати лише з 2017 року, із запізненням на 8 років після створення ССО ЗС РФ у 2009 році. Це свідчить про злочинну недооцінку зі сторони вищих менеджерів державного управління України російської воєнної загрози та необхідних заходів воєнної протидії  їй.  Необхідно також відзначити, що керівництво України до цього часу не зрозуміло та не визнало вирішальний вплив приватник воєнних компаній в операціях ССО РФ на окупацію та утримання українських територій.

Очевидно, що в Україні повинна бути створена дієва Воєнна партія, яка повинна  здійснювати  суттєвий вплив на  воєнну політику України та некомпетентних у воєнній сфері цивільних державних діячів, за якими часто стоять чужі українцям олігархічні групи.

Необхідно також зазначити, що українське військове телебачення має результати близькі до “нульових” у сфері англомовних публікацій, де майже цілком панують підрозділи інформаційно-психологічних  операцій РФ та їх агенти різного типу.

На  жаль, ССО ЗСУ (UASOF) почали створювати лише з 2017 року, із запізненням на 8 років після створення ССО ЗС РФ у 2009 році. Це свідчить про злочинну недооцінку зі сторони вищих менеджерів державного управління України російської воєнної загрози та необхідних заходів воєнної протидії  їй.  Необхідно також відзначити, що керівництво України до цього часу не зрозуміло чи не визнало вирішальний вплив приватник воєнних компаній РФ у ССО РФ на окупацію та утримання українських територій. Очевидно, що в Україні повинна бути створена дієва Воєнна партія, яка буде суттєвий вплив на  воєнну політику України та некомпетентних у воєнній

На жаль, необхідно також зазначити, що українське військове телебачення має результати близькі до “нульових” у сфері англомовних публікацій, де майже цілком панують підрозділи інформаційно-психологічних  операцій РФ.

Дивіться Рекрут.UASOF на YouTube, гіперпосилання  на 8 серій дані далі.

ДЖЕРЕЛА:




Додатково

Воєнна партія України - у соцмережі
Pin Share

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Підтримайте нас поширенням запису!