Категорії
Загальне

Державний завод ім. Малишева у 20 разів збільшив випуск бронетанкової продукції

Воєнна партія України - у соцмережі
Pin Share

Державний завод ім. В.О. Малишева у складі Державного концерну Укроборонпром  у 2017 році у 20 раз збільшив випуск бронетанкової продукції  порівняно з 2014 роком у грошовому значенні (3 млрд. гривен і біля 0,15 млрд. гривен відповідно).


27 грудня 2017 року здійснена планова відправка передостанньої партії танків БМ “Оплот” для Королівства Таїланд, залишилося здати замовнику усього декілька бойових машин, що  планують виконати у I кварталі 2018 року. З часом столо зрозуміло, що під час роботи з Королівством Таїланд українці показали найвищий рівень відповідальності за контракт, виконання якого продовжувалося під час всебічної російської війни проти України. Під час цієї війни росіяни пропонували тайцям навіть міняти свої танки на тайські продукти харчування. Представники Королівства Таїланд також показали високий рівень довіри та терпіння до Укроборонпрому, як до відповідального виконавця контракту в умовах війни. Очевидно, армія Королівства Таїланд отримує бронетанкову техніку від України яка є у світі найбільш пристосованою  до сучасної війни. Також очевидно, що ця техніка буде поступово ще більше удосконалена українцями у процесі  її використання у Збройних силах Королівства Таїланд. Саме українці заклали основу радянської могутності СРСР, Уралвагонзавод був створений унаслідо евакуації біля 20-ти заводів з України, танк Т-72 зявився унаслідок неспроможності Уралвагонзавода освоїти виробництво складного Т-64, а танк Т-10 “Армата” створений як модифікація українських танків з безлюдними баштами на основі проекту “Молот” та ін. з 7-ми катковими шассі.

Також державний завод імені. В.О. Малишева  завершив відправку чергової, п`ятої партії моторно-трансмісійних установок для Республіки Пакистан для танків “Аль-Халід-1”. На відміну від українського двигуна, всі російські танкові двигуни до недавнього часу були модифікаціями німецького двигуна часів Другої світової війни.

Виконання вказаних експортних контрактів до Королівства Таїланд та Республіки Пакистан відбулось у рамках дозавантаження заводу, після  виконання на 100% завдань МО України, за якими були відремонтовані танки “Булат” та направлені у ЗС України.

Позитивні зміни були досягнути, за оцінкою Укроборонпрому, в першу чергу, завдяки кадровій політиці, у рамках якої з 2014  року на підприємстві було звілнено чотири очільника.


Додатково

Воєнна партія України - у соцмережі
Pin Share

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Підтримайте нас поширенням запису!