Кіборги витримали, не витримав бетон: 3 роки тому завершилась оборона Донецького аеропорту

Воєнна партія України - у соцмережі
Pin Share

З квітня 2014-го по січень 2015-го – 242 дні «кіборги» утримували Донецький аеропорт від гібридних Сил спеціальних операцій РФ під прикриттям місцевих зрадників. Агресори назвали “кіборгами”  українських військових, які робили те, що здавалося, звичайним людям не під силу.

Наприкінці січня 2015 року російські диверсанти скористались дозволом на збір своїх  убитих та поранених для мінування опор перекриття ДАП і  підірвали його. Після цього українці  залишили аеропорт. Фактично, люди витримали, не витримав бетон.

За весь період ДАП обороняли більше 10-ти підрозділів ЗС України, СБУ та добровольчі батальйони, добровольці з числа грузин та інших країн.

За свідченням  жителів Донбасу, термін “донецкое ополчение”, ДНР і ЛНР (спочатку були ДР і ЛР)  введений московськими пропагандистами, а бойові дії з початку захоплення відділів міліції й СБУ були організовані й велися російськими гібридними Силами спеціальних операцій. Їх основу складали приватні військові компанії  РФ, спецназ ЗС РФ, спецназ й інші співробітники ФСБ РФ та МВС РФ і навіть МЧС РФ. До бойових дій та інформаційно-пропагандистської роботи активно залучалися  родичі жителів Донбасу з РФ. Путін активно  залучав підкорених у черговий раз чеченців-кадирівців та осетинів, інших учасників громадянської межетнічної та міжрелігійної війни на півдні РФ у 1994-2013 роках та війни РФ проти Грузії.

Путін намагається втягнути у свої злочини максимальну кількість росіян з порушеною психікою, які вижили у дискретно-безперервних російських війнах проти сусідів після 1991 року та втягнув у війну частину місцевого  населення Донбасу. Часто під виглядом місцевого населення Донбасу діють росіяни  з депресивних районів РФ, яких намагаються масово переселити на Донбас, у тому числі видаючи фальшиві українські паспорти чи фейкові паспорти ОРДЛО (ДНР-ЛНР).Також жителі багатьох районів РФ намагаються втекти на Донбас, тому що там навіть в умовах війни почувають себе краще ніж в на Батьківщині в РФ у мирний час. Також на Донбасі діють російські “ескадрони смерті” різного формування, які знищують невдоволених режимом російської окупації та намагаються вийти з під-контролю росіян. Жителі ОРДЛО відзначають, що в останній рік росіяни намагаються перейти на відпрацьовані африканські та афганський варіанти організації локальних війн, коли російські інструктори навчають,складають основу управління збройними підрозділами та заставляють воювати місцеве населення проти своїх країн та співвітчизників заради ефемерних московських інтересів.

Російська пропаганда створює різні легенди-виправдання для різних категорій своїх злочинних формувань в Україні – тут і Сталін, і  соціалізм, і царизм (Путін-цар), і піратство-грабіжництво, і каперство, пр.

Сили спеціальних операцій РФ, Руїни Донецького аєропорту,

За період боїв за Донецький аеропорт в Україні російський спецназ покрив себе позором брехні і поніс найбільші в  історії втрати. Це не дивно, адже основою спецназу СРСР завжди були українці, проте вони не очікували підлої лицемірної війни Кремля, який використовував брехню про “братерство” з народами України та інших сусідніх народів.

Люди з не зашореним мисленням оцінюють як повне безумство  російські терористичні дії проти Донецького і Луганського аеропортів України на фоні того, що в РФ діє біля 100 аеропортів з пасажирським потоком в десятки мільйонів людей.

Очевидним головним підсумком історичної битви кіборгів Донецького аеропорту є те, що українці у 21-му віці показали незламний бойовий дух у захисті своєї держави і те, що мова, релігійно-етнічні особливості,  відомча належність воєнних та захисників-добровольців України не має ніякого значення. Слава захисникам України!

Дивіться також

 

Додатково

Воєнна партія України - у соцмережі
Pin Share

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Підтримайте нас поширенням запису!