Категорії
Загальне

Зупинити безумну китайсько-персидську (іранську) гібридну агресію проти Європи

Воєнна партія України - у соцмережі
Pin Share

ЗС України повинні бути частиною військових спроможностей Евросоюзу – це життєво вигідно всім, тому що урівноважить геополітичні сили у Європі і Євразії. Адже китайсько-персидська (тепер іранська) орда подібно до того як 1000 років назад – нападає на Європу і використовує жителів Московії й окупованих територій як своє “гарматне мясо”. Треба знати, що майже всі монголи – це китайці, як живуть у внутрішній Монголії (20 млн. людей) в КНР, а в окремій країні Монголії живе трохи більше ніж 3 млн. людей.

Китай-Іран-Росія – це не нова “вісь зла”, як стверджує лідер республіканців у Сенаті США Мітч Макконнелл – це відома 1000 років назад “монгольська орда”, яка гнала московитів як своє “гарматне м’ясо” завойовувати Європу.

Це підтверджує багато явних і прихованих фактів. Для прикладу,  міністром оборони РФ (нова Московія) вже багато років є росіянин тувинського (китайського) походження, який має російський “нік” “Шойгу”, подібно до того як правитель грузинського походження мав російський “нік” “Сталін”. Схоже на те, що Сталін ненавидів росіян і українців, Шойгу ненавидить росіян і українців. Тому вони нищили (нищать) росіян, українців, інші народи. Чим більше Шойгу знищить росіян, ти легше китайцям буде заселяти російську територію, а “Путіну” (двійнику Путіна за свідченням його дружини) як і Сталіну поставлять пам`ятники в Китаї.

На відміну від Чингізхана (можна перекласти як Чингіза китайця, див. Han dynasty), Сі Цзиньпін вже пішов значно далі і значно хитріше ніж його знаменитий попередник. Довідка: в КНР живе більше 90% китайців національності han (див. Han Chinese).

Сі Цзиньпін за допомогою російського досвіду, ЧВК і китайських кредитів:

  • захоплює країни Африки за допомогою необмежених кабальних кредитних ліній;
  • намагався захопити продовольчу зернову інфраструктуру України (ТОП-3 у світі) за допомогою свого кредиту (передоплата у 2013 році за зерно у 2014 році), українських сексотів у останній рік правління Януковича і війни Росії проти України у 2014 році;
  • за допомогою російських (радянських) напрацювань активно просувається у Латинській Америці;
  • за допомогою російських (радянських) напрацювань у Латинській Америці, у Мексиці і в США “підняв хвилю” емігрантів з Мексики до США;
  • за допомогою російських (радянських) напрацювань у США і за допомогою свого секретного агента (?) американця Трампа мав успішну спробу захоплення будівлі Білого дому;
  • поставив у критичну залежність від своїх електричних і електронних виробів весь світ;
  • за допомогою російських і вкрадених українських технологій швидко освоює космос, будує авіаносці, літаки, вертольоти, ін.;
  • у Європі китайці за допомогою російських (радянських) агентів впливу і сексотів  намагаються взяти під контроль невеликі країни (Білорусь, Угорщина, Молдова, Болгарія, ) і незримо навіть європейських лідерів (Німеччина, Італія, Польща, ін.);
  • майже розвалив Євросоюз, намагається розвалити НАТО та взяти під контроль окремі ослаблені країни Європи та інші.

Тільки нахабна брехлива варварська гібридна війна Сі Цзиньпіна (контролює 1500 млн. китайців) “руками Шойгу і Путіна” (контролюють 142 млн. людей) з метою знищення України (42 млн. людей) “розбудила” лідерів Євросоюзу (445 млн. людей) і НАТО (~900 млн. людей), інших країн.

За свідченням очевидців з Росії, китайські фермери вже освоїли не тільки Далекий Схід, Сибір, Урал і Північ Росії, але й вирощують “хімічну” цибулю у районі Ростову біля кордону з Україною і не приймають на роботу росіян. Ймовірно, їх мрією є також побудувати одну “мега теплицю” в Україні над Херсонською областю, Запорізькою областю, Миколаївською областю, Одеською областю. Сі Цзиньпін прямо і приховано використовує фінансові, промислові важелі, розвідку, а також росіян і жителів окупованих областей як своє “гарматне м’ясо”. Китайські танкісти у 2013 році тренувалися розвантажувати танки, як доставили з КНР залізницею на територію елітної охоронної дивізії під Москвою. У 2013 році НОАК КНР і ЗС РФ  проводили спільні військові навчання на території Сибіру. У РФ також періодично проводяться російсько-китайські навчання під прикриттям назви “танкового біатлону” із залученням до них кількох країн “прикриття”. Смішно уявити, що ЗС РФ зможуть протистояти ЗС КНР (НОАК), у яких навіть форма і бойова техніка схожі на російську. У Сибіру і на Далекому Сході практично відсутні ЗС РФ і це ймовірно є державною зрадою Путіна. Далекий Схід і Сибір фактично перетворюються на сировинно-промисловий придаток КНР. Значна частина фахівців з Новосибірського академмістечка вже давно працюють в його аналозі в КНР.

Недалекоглядний Путін влаштував війну проти України, хоча тільки вступ України до Євросоюзу і НАТО може врятувати  московську державу, Євросоюз і буде корисним для КНР, адже не дасть “впасти і загрузнути у болоті” воєнно-технічного конфлікту з НАТО й іншими країнами.

За інформацією з деяких джерел, російські агенти “підставили” Дональду Трампу  майбутню дружину сербського походження ще з її неповнолітньої (?) юності. Заяви Дональда Трампа про те, що він “припинив би російську війну за одну добу” є проявом його некомпетентності та (&) брехливості. Адже ця війна почалася і тривала після окупації Автономної республіки Крим України, частини Донецької і Луганської областей України Росією при підтримці КНР у 2014 році. Дональд Трамп був президентом США у 2017-2021 роках і по суті вів антиамериканську політику у Європі, – робив вигляд, що не бачить окупації Росією України і гібридної війни РФ проти Євросоюзу, НАТО, США.

Фактично президент США Дональд Трамп у 2017…2021 роках забезпечував умови для повномасштабної війни Путіна для знищення України у 2022 році і як і росіяни сподівався, що Росія захопить Україну за кілька днів. Ймовірно, для цього також російські спецслужби провели спецоперацію для вводу у Білий дім свого “агента впливу” (чи сексота?) Дональда Трампа і для цього намагалися дискредитувати дійсно проамериканського і проєвропейського Джо Бадена. Ймовірно, що цим процесом керував Сі Цзиньпін – через “треті руки”, (як люблять говорити росіяни)

Добре, що загрози і виклики для Євросоюзу все більш глибоко розуміють європейські політики.

Глава Єврокомісії Урсула фон дер Ляєн закликала розглядати оборонний потенціал України як оборонний потенціал Євросоюзу і таким чином сприймати військово-промисловий комплекс країни. Це призведе до інтеграції України до оборонних програм ЄС, заявила фон дер Ляєн під час виступу в Європарламенті.

Президент України Володимир Зеленський дав коротке інтервʼю телеканалу “Інтер”, під час якого розповів, що українська делегація в рамках поїздки на Мюнхенську конференцію з безпеки домовилася з кількома країнами про нові пакети військової допомоги. Також за словами Зеленського, є домовленості про виробництво зброї для України.

Світу необхідно зупинити дурнувату китайсько-перську (іранську) гібридну агресію проти європейських країн, яку китайці і перси (іранці) проводять знищуючи Росію. Адже у  кінцевому підсумку нинішні недолугі брехливі керівники КНР, Ірану та РФ зруйнують свої країни і знову скинуть свої й інші народи у болото злиднів.

Розміщене вище зображення з Google карти пішохідного маршруту з Пекіну до Лондону показує, що найкоротший маршрут проходить через Україну. Також можливі маршрути через Афганістан, Іран, Туреччину, Ірак, Сирію.

Блокування найкоротших торговельних маршрутів між Китаєм, Індією, Пакистаном через Афганістан, Україну та інші країни ймовірно є головною причиною російських війн і дестабілізації у цих регіонах.

Блокування найкоротшого транспортного маршруту  між Азією через Україну є ймовірно, основною причиною теперішнього блокування деякими поляками українських транспортних перевезень через Польщу. Це організують  китайсько-російські агенти впливу, їх сексоти, російські  диверсанти і деякі польські бізнесмени, яких використовують як “болванів у великій грі” за висловом Штірліца. Частина поляків як завжди попала під вплив “орди” і у них розбудили бажання ослабити Україну в умовах відбиття російської війни. Адже з 2014 року Польща активно нарощувала залізничні перевезення в Євросоюз з КНР через РФ, Білорусь, Польщу – за рахунок блокування найкоротшого шляху через Україну.

Деякі польські керівники і поляки є ненадійними союзниками будь-кого, у тому числі українців. Ця ненадійність частини поляків і їх керівництва в історії Польщі систематично була причиною їх захоплення московською державою. Навіть багато обізнаних поляків та українців польського походження вважають,  що полякам не допоможе нова зброя, яку вони виторгували у інших країн (США, Південна Корея, ін.) – в обмін на передану українцям стару зброю. Хвороблива манія величі деяких поляків – не допомагала Польщі, але приводила її до сумних наслідків, які забезпечувала московська держава. Можливо, тому президент Зеленський ввічливо зауважив, що справа не в блокуванні українського експорту, а в політиці.  Також видно, що відома всім “гнила сутність” деяких поляків щодо українських сусідів проявилася миттєво після відмови республіканців  США у фінансуванні допомоги Україні. Кажуть, що Дональд Трамп особисто телефонував сенаторам-республіканцям із пропозицією не надавати допомогу українцям.

100,0%, що руїни в Україні (44+ млн. людей) – скоріше чи з деякою затримкою повернуться до їх авторів у РФ,  у КНР, у Ірані, у Північній Кореї. Адже, українці зробили значний внесок у становлення таких країн як СРСР (293 млн. людей), КНР (1500 млн. людей), Північна Корея (26 млн. людей), РФ (144 млн. людей),  і можливо Іран (88 млн. людей) та багатьох інших. 

Для прикладу, якщо “кухар Путіна” і кілька тисяч “вагнерівців”  майже взяли штурмом Москву, то мільйони українців ще у 2014 році “запалили” б всю Росію, – якби не стримування і обіцянки лідерів НАТО і ЄС. Адже США, Об’єднане королівство і РФ є гарантами безпеки України згідно Будапештського меморандуму від 5 грудня 1994 року.

Адже РФ – це не “Росія” і не СРСР а вдвічі менша держава по чисельності населення й одночасно це найбільша держава у світі за розміром території і тому найбільш незахищена держава. Московська держава у різний час принижували кожну сусідню державу, нищила кожен народ. Для прикладу, знаменита різнокупольна Церква Василя Блаженного на Красній площі була побудована на честь знищення Казані разом зі всіма жителями багатьох національностей. Про яку дружбу і взаємну любов та повагу можна говорити у цьому випадку та у інших?

Стоп війна, російські окупанти – геть з території України!

Самий короткий пішохідний маршрут Пекін (Китай) - Європа. Проходить через Індію і Україну
Самий короткий пішохідний google-маршрут Пекін (Китай) – Європа. Проходить через Індію і Україну (02/2024)

Додатково

Воєнна партія України - у соцмережі
Pin Share

Один коментар до “Зупинити безумну китайсько-персидську (іранську) гібридну агресію проти Європи”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Підтримайте нас поширенням запису!