Категорії
Загальне

Щодо платні воєнних на службі і пенсії США, України, і агрессора

Воєнна партія України - у соцмережі
Pin Share

Наймолодші військовослужбовці в США заробляють близько 25 000 доларів США на рік на базовій зарплаті (не включаючи надбавки, спеціальні виплати та інші виплати), тоді як рядові військовослужбовці, які наближаються до відставки, зазвичай заробляють близько 70 000 доларів США на рік.

Офіцерська оплата значно вища: більшість молодших офіцерів заробляють близько 40 000 доларів на рік, тоді як старші офіцери, які наближаються до 20 років служби, можуть заробляти понад 170 000 доларів.  Про це пише видання MilitaryTimes

У ЗС України пенсія ветерана військової служби з вислугою більше 30-ти років, старшого офіцера вищої кваліфікації, складає біля 5500 доларів на рік, навіть в умовах гібридної війни РФ проти України на рівні “сірої зони”. Старший офіцер, полковник ЗС України, 25 років вислуги у 2014 році отримав в окупованому Росією Кримському півострові пенсію у 3 рази вище ніж призначену йому в Україні.  Очевидно, що незадовільна плата військовим на службі і пенсії стала головною причиною втрати Україною Кримського півострова і частини Донбасу.

Ймовірно, бізнесмени в Україні, у т.ч. олігархи і їх ставленики чиновники, вважали і вважають, що вони мають право на збагачення, а українські військові при цьому мають право і зобов`язані захищати їх і всю Україну за мізерну платню і демагогічні обіцянки. Президенти України Турчинов і Порошенко, прем`єр-міністри Яценюк, Гройсман опустили грошове забезпечення воєнних на службі і пенсії у 3,6 рази порівняно з попереднім президентом України Януковичем і не понесли за це ніякої відповідальності.

Президент Зеленський і #ЗЕкоманда повинні виправити цю  глибоко помилкову впевненість українських чиновників і бізнесменів, олігархів – підвищити грошове забезпечення військових на службі і пенсії, які захищали і захищають Україну від зовнішнього агресора. Україна йде в ЄС і в НАТО, тому платня українських воєнних також повинна бути відповідною до норм НАТО – іншого варіанту немає. Це можливо зробити, для прикладу, за рахунок направлення на плату воєнним на службі і пенсії в Україні прибутків олігархів як зросли за час гібридної війни.  Це також можливо зробити за допомогою міжнародного контролю за статками українських бізнесменів і чиновників та накладання санкцій на тих з них, які мають злочинні доходи.

 

Додатково

Воєнна партія України - у соцмережі
Pin Share

Один коментар до “Щодо платні воєнних на службі і пенсії США, України, і агрессора”

Пенсионеры ВС Украины, которые обеспечили мир Украине и самую большую территорию государства в Европе должны получать достойную пенсию. Это не их вина, что Турчинов, Порошенко, Яценюк, Гройсман и их команда дезорганизовали управление страной и ВС Украины, что привело к тяжелейшим последствиям для всех. “Благими намерениями выстлана дорога в Ад” – именно тот случай, о действиях вышеуказанных лиц.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Підтримайте нас поширенням запису!