Категорії
Загальне

Українці вистояли і дочекалися допомоги від Конгресу і Президента США Байдена

Воєнна партія України - у соцмережі
Pin Share

Президент США Джо Байден дочекався довгоочікуваного  рішення Конгресу – та підписав ухвалений і узгоджений ним пакет законодавства, який передбачає виділення майже 61 мільярда доларів додаткової військової та економічної допомоги Україні, а також допомоги іншим союзникам США.

Рішення про іноземну воєнну й економічну допомогу США обговорювалося півроку. Очевидно, що Путіну й Ірану дали можливості втихомирити свою воєнну агресію до сусідів. Проте світ побачив, що агресія путінської Росії та Ірану тільки збільшилася. Путін ще більш активно загарбує суверенну територію України, посилив нищення українців, соціальних  і промислових об`єктів по всій Україні. На жаль, Путіна активно підтримує китайський лідер Сі Цзиньпін, який використовує росіян та частину жителів окупованих територій як своє гарматне мясо.

Президент Байден оголосив на спеціальному брифінгу: “Це хороший день для Америки, для Європи і для миру у світі… Це те, що буде мати значні наслідки… Це додасть безпеці Америці, це зробить світ безпечнішим”.

Цікаво, що лацкан піджака президента Байдена під час брифінгу прикрашає значок з двома схрещеними прапорами – США+Україна. Очевидно, що це не предмет особистих симпатій президента Байдена, це розуміння значної ролі України у забезпеченні миру і сталого розвитку демократичного світу.

Після підпису президентом Байденом узгодженого Конгресом законопроекту про іноземну допомогу, весь нормальний світ видихнув із задоволенням, після сумнівів – чи залишиться Америка лідером мирного розвитку світу, лідером підтримання порядку, заснованого на правилах ООН, на демократії.

Далі див. відео Голосу Америки українською – про особливості прийняття законопроекту про іноземну допомогу Україні та іншим партнерам США.

На жаль, не всі мирні жителі і військові України змогли дочекатися цієї допомоги.

Щоб зберегти Росію, росіянам життєво необхідно припинити злочинну діяльність путінського режиму проти України і нормального світу. Згадайте злочинні лицемірні московські ідеї і практики “світової пролетарської революції”, атеїзму (безбожжя), комунізму, та інші у наслідок яких загинули десятки, ймовірно більше ніж 100 мільйонів людей.

Боже допоможи Україні, союзникам та партнерам відбити російську агресію проти України  та інших країн.

Додатково

Воєнна партія України - у соцмережі
Pin Share

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Підтримайте нас поширенням запису!